Voetklachten? Blijf er niet mee lopen!

A.van der Linden Centrum voor Voetklachten. Al bijna 50 jaar een begrip in Roosendaal en omstreken. Dé specialist vanaf 1961 in het oplossen van uw voetproblemen. Het geheim van ons succes? Orthopedische en medische kennis in combinatie met eerlijk vakmanschap en innovatieve technieken. Voor loophulpmiddelen in Roosendaal en Vlissingen kiest u: A.van der Linden Centrum voor Voetklachten.

Voetklachten? Blijf er niet mee lopen! Een oplossing ligt voor de hand. Wij adviseren u met zorg, persoonlijke aandacht en snel. Specialisten, huisartsen en fysiotherapeuten verwijzen u graag naar ons. Een kwestie van vertrouwen en vakmanschap.

Met onze nieuwe en zéér moderne hoofdvestiging in Roosendaal, een filiaal in Vlissingen én spreekuren in poliklinieken in Roosendaal, Bergen op Zoom, Middelburg en Vlissingen zijn we in zuidwest Nederland voor iedereen goed bereikbaar. Meer informatie over de juiste spreekuren op de verschillende locaties vindt u op onze website. Wij staan graag voor u klaar met een deskundig en persoonlijk advies.

A. van der Linden Centrum voor Voetklachten is lid van het samenwerkingsverband Voetcentraal. Ook zijn we aangesloten bij de branchevereniging NVOS-Orthobanda. Ten slotte zijn we in het bezit van het kwaliteitscertificaat van de Stichting Erkenningsregeling Medische Hulpmiddelen(SEMH). Een waarborg voor kwaliteit.

A. van der Linden Centrum voor Voetklachten
Hoofdlocatie Roosendaal
Jan Vermeerlaan 253a
4703 KW Roosendaal
0165-536124

Locatie Vlissingen
Scheldstraat 53
4381 RR Vlissingen
0118-410669

website: www.avanderlinden.nl
e-mail: info@avanderlinden.nl

Behandeling volgens afspraak.