Uw voetprobleem is onze specialiteit

Graas Orthopedische Schoentechniek. Al sinds 1989 jaar een vertrouwde naam in Woerden en omstreken. De specialist in het oplossen van uw voetproblemen. De basis van ons bedrijf? Orthopedische en medische kennis in combinatie met eerlijk vakmanschap en innovatieve technieken. Graas Orthopedische Schoentechniek biedt oplossingen voor alle schoengerelateerde voet- en loopproblemen.

Uw voetprobleem is onze specialiteit. Wij adviseren u persoonlijk en met zorg. Uw individuele vraag staat centraal. Van een simpele hakverhoging tot en met schoenen die we volledig met de hand maken. Wij doen het. De specialisten van onder andere de Maartenskliniek en het Zuwe Hofpoort ziekenhuis, huisartsen en fysiotherapeuten verwijzen u graag naar ons. Een kwestie van vertrouwen en vakmanschap.

Graas vindt u in Woerden op 250 meter afstand vanaf het NS- en een busstation. U kunt bij ons voor de deur op eigen parkeerplaatsen parkeren. Regelmatig verzorgen we spreekuren in diverse zorginstellingen en verpleeghuizen. Wij staan voor u klaar met een deskundig en persoonlijk advies.

Graas is lid van het samenwerkingsverband Voetcentraal. Ook zijn we aangesloten bij de branchevereniging NVOS-Orthobanda. Ten slotte zijn we in het bezit van het kwaliteitscertificaat van de Stichting Erkenningsregeling Medische Hulpmiddelen(SEMH). Een waarborg voor kwaliteit.

Graas Orthopedische Schoentechniek
Johan van Oldenbarneveltlaan 16
3445 AE Woerden
Telefoon : 0348-425052
Fax : 0348-418172
E-mail : info@graas.nl
Website : www.graas.nl

Openingstijden:
maandag t/m vrijdag van 8.30 - 12.30 en 13.30 - 17.00 uur
locatie Mijdrecht: woensdagochtend
locatie Careyn Weddesteyn: vrijdagochtend

Wij werken op afspraak. Voor afspraken kunt u bellen met 0348-425 052.

Graas Orthopedische Schoentechniek: uw voetprobleem is onze specialiteit.