100 Jaar ervaring in prettig lopen

Verweij Voetcentraal. Al meer dan 100 jaar een begrip in de Zaanstreek-Waterland. De specialist vanaf 1899 in het oplossen van uw voetproblemen. De kracht van ons succes? Orthopedische en medische kennis in combinatie met eerlijk vakmanschap en innovatieve technieken. Voor loophulpmiddelen in de Zaanstreek-Waterland kiest u: Verweij Voetcentraal.

100 jaar ervaring in prettig lopen. Wij adviseren u met zorg, persoonlijke aandacht en snel. Medische specialisten, huisartsen en fysiotherapeuten verwijzen u graag naar ons. Een kwestie van vertrouwen en vakmanschap.

Verweij Voetcentraal vindt u in Zaandam. Een sfeervolle locatie en goed bereikbaar. Verder hebben we spreekuurvestigingen in de poliklinieken van het Zaans Medisch Centrum in Zaandam. Ook komen wij voor het aanmeten van zolen bij Pfann schoenen in Zaandam en bij Cees Bakker Schoenen in Beverwijk. Wij staan voor u klaar met een deskundig en persoonlijk advies.

Verweij Voetcentraal is lid van het samenwerkingsverband Voetcentraal. Bovendien zijn we aangesloten bij de branchevereniging NVOS-Orthobanda en de Stichting Loop. Ten slotte zijn we in het bezit van het kwaliteitscertificaat van de Stichting Erkenningsregeling Medische Hulpmiddelen(SEMH). Een waarborg voor kwaliteit.

Verweij Voetcentraal
Cornelis van Uitgeeststraat 17
1508 EG Zaandam
Telefoon : 075 - 6281257
Fax : 075 - 6570990
E-mail : info@verweij-voetcentraal.nl
Website : www.verweij-voetcentraal.nl

Spreekuren:
Iedere dinsdagochtend is er een schoenenspreekuur op de poli-orthopedie in Zaandam.
Tweemaal in de maand is er op vrijdag een schoenenspreekuur op de poli-revalidatie in Zaandam.
Iedere eerste woensdag van de maand is er een multidisciplinair diabetesspreekuur in Zaandam.

Openingstijden:
maandag t/m vrijdag van 8.30 - 12.30 en 13.00 - 17.00 uur.

Behandeling volgens afspraak.

Verweij-Voetcentraal: 100 jaar ervaring in prettig lopen