Beter lopen, plezierig leven

Kaptein Orthopedie. Al 25 jaar een vertrouwde naam in de Duin- en Bollenstreek. Dé specialist in het oplossen van uw voetproblemen. De basis van ons bedrijf? Orthopedische en medische kennis in combinatie met eerlijk vakmanschap en innovatieve technieken. In de Duin- en Bollenstreek kiest u bij voetproblemen: Kaptein Orthopedie. Naast alle schoentechnische voorzieningen leveren we ook therapeutische elastische kousen.

Beter lopen, plezierig leven. Onze slogan maken we waar. Wij adviseren u persoonlijk en met zorg. Specialisten, huisartsen en fysiotherapeuten verwijzen u graag naar ons. Een kwestie van vertrouwen en vakmanschap.

Kaptein Orthopedie vindt u in Noordwijkerhout. Een sfeervolle locatie en goed bereikbaar. Bovendien hebben we spreekuurvestigingen bij u in de buurt. Verder hebben we regelmatig spreekuren in diverse zorginstellingen en verpleeghuizen. Wij staan voor u klaar met een deskundig en persoonlijk advies.

Kaptein Orthopedie is lid van het samenwerkingsverband Voetcentraal. Ook zijn we aangesloten bij de brancheverenigingen NVOS-Orthobanda en ProVoet. Ten slotte zijn we in het bezit van het kwaliteitscertificaat van de Stichting Erkenningsregeling Medische Hulpmiddelen(SEMH). Een waarborg voor kwaliteit.

Kaptein Orthopedie
Zeestraat 93a
2211 XD Noordwijkerhout
Telefoon : 0252 – 340461
Fax : 0252 – 340462
E-mail : info@kaptein-orthopedie.nl
Website : www.kaptein-orthopedie.nl

Spreekuren in de regio: Heemstede, Hillegom, Katwijk en Lisse.

Openingstijden:
maandag t/m vrijdag van 8.30 – 12.30 en 13.15 – 17.30 uur.
Eenmaal per week is er een avondspreekuur.
Behandeling volgens afspraak.

Kaptein Orthopedie: Beter lopen, plezierig leven.