Dit is Kemerink voet & beweging

Verder kijken dan alleen de voet en ruimer denken dan alleen je eigen vakgebied, dat is Kemerink voet & beweging! Wij zijn uitgegroeid tot een team van voet- en bewegingsdeskundigen.

Dat maakt ons gespecialiseerd en ervaren in Totale Voetzorg. De maatproducten die we al jaren ontwikkelen gaan dus met hun tijd mee: moderne orthopedische schoenen, semi-orthopedisch schoenen, correctie- en steunzolen en andere disciplines, waaronder echografie, podotherapie en pedicurebehandeling voor mensen met een mobiliteitsbeperking.

Hiervoor werken we samen met onze regionale zorgexperts, waaronder fysiotherapeuten, huisartsen en ziekenhuisspecialisten.

Verder zijn wij specialist in het behandelen en voorkomen van sportblessures.

Met Totale Voetzorg u makkelijker laten lopen en bewegen

Een goed persoonlijk contact is wat ons betreft de basis voor een goede oplossing. Die komt altijd in overleg met u tot stand. Het resultaat? Een product dat u als gegoten zit. En dat kan een variatie of een combinatie zijn van een goed advies, een therapie op maat of een handgemaakte schoen. Ieder bezoek, elk signaal en elke meting wordt nauwkeurig in ons systeem opgeslagen. Zo zijn de gegevens direct bij de hand. En dat werkt wel zo snel en wel zo makkelijk.

Wij houden u in beweging

Door uw hulpvraag duidelijk vast te leggen, daarbij de mogelijkheden aan te bieden en daarop te behandelen, houden wij u in beweging.

Bij Kemerink pikken we de nieuwste signalen op uit de branche. We zijn nieuwsgierig naar de laatste ontwikkelingen op het gebied van techniek en gezondheid. Zo blijven we als bedrijf vooruit gaan, en brengen wij u ook een stap vooruit.Bij Kemerink pikken we de nieuwste signalen op uit de branche. We zijn nieuwsgierig naar de laatste ontwikkelingen op het gebied van techniek en gezondheid. Zo blijven we als bedrijf innovatief. Omdat wij blijven bewegen, blijft u bewegen.

Kemerink voet & beweging
Radewijnsstraat 8
8022 BG Zwolle
Telefoon : 038-4531337
Fax : 038-4532464
E-mail : info@kemerink.nl
Website : www.kemerink.nl

Spreekuren in de regio: Kampen, Heerde, Ommen, Hasselt.

Openingstijden:
maandag t/m donderdag van 8.30 tot 17.00 uur.
Vrijdag van 8.30 tot 16.30 uur.

Behandeling volgens afspraak.

Kemerink voet & beweging voor Totale Voetzorg.