Voor iedere voetklacht een oplossing

Jong, modern en innovatief. Drie sleutelwoorden, één bedrijf. Voor loophulpmiddelen in de regio Haaglanden kiest u: Robert Schilte Orthopedie. Wij ontwerpen alle passende schoentechnische voorzieningen.

Voor iedere voetklacht een oplossing. Onze slogan werkt. Wij adviseren u met behulp van authentieke en moderne meetmethoden. Bijzonder klantvriendelijk en snel. Specialisten, huisartsen en fysiotherapeuten verwijzen u graag naar ons. Een kwestie van vertrouwen en vakmanschap.

Robert Schilte Orthopedie vindt u in Rijswijk en Den Haag. Sfeervolle locaties en goed bereikbaar. Wij staan voor u klaar met een deskundig en persoonlijk advies. Verder verzorgen we in de regio spreekuren bij diverse zorginstellingen. Natuurlijk in samenwerking met revalidatieartsen, orthopedisch chirurgen en fysiotherapeuten.

Robert Schilte Orthopedie is lid van het samenwerkingsverband Voetcentraal. Ook zijn we aangesloten bij de branchevereniging NVOS-Orthobanda. Ten slotte zijn we in het bezit van het kwaliteitscertificaat van de Stichting Erkenningsregeling Medische Hulpmiddelen(SEMH). Een waarborg voor kwaliteit..

Robert Schilte Orthopedie b.v.
Frijdastraat 45
2288 EZ Rijswijk
070-319 19 12

Valeriusstraat 89
2517 HP Den Haag
070-355 13 84

E-mail : info@robertschilte.nl
Website : www.voetcentraal.nl

Openingstijden:
Rijswijk: maandag t/m vrijdag van 8.00 – 17.00 uur.
Den Haag: maandag gesloten; dinsdag t/m vrijdag van 9.00 – 17.00 uur;  
laatste zaterdag van de maand geopend van 9.00 tot 17.00 uur.
Behandeling volgens afspraak.

Robert Schilte Orthopedie: voor iedere voetklacht een oplossing.