Wij lopen warm voor uw voeten

Theeuwes orthopedie & voetzorg. De specialist in het oplossen van uw voetproblemen. Onze drijfveer? Orthopedische en medische kennis in combinatie met eerlijk vakmanschap en innovatieve technieken. De basis voor uitstekende resultaten. Voor passende schoentechnische voorzieningen in de regio Amsterdam kiest u: Theeuwes orthopedie & voetzorg.

Wij lopen warm voor uw voeten. Onze slogan vullen we graag aan met twee woorden: modieus en mobiel. Er goed uitzien en goed lopen. Daar draait het om. Wij staan voor u klaar met een deskundig en persoonlijk advies.

Theeuwes orthopedie & voetzorg vindt u in Amsterdam waar we goed bereikbaar zijn. Verder verzorgen we spreekuren in diverse zorginstellingen en verpleegtehuizen in de regio Amsterdam, Amstelveen en Aalsmeer. Bovendien hebben we spreekuurvestigingen in poliklinieken en ziekenhuizen. Specialisten, huisartsen en fysiotherapeuten verwijzen u graag naar ons door. Een kwestie van vertrouwen en vakmanschap.

Bij Theeuwes Schoenen smal & breed verkopen wij modieus comfortschoeisel. Wij adviseren u met zorg en persoonlijke aandacht.

Theeuwes orthopedie & voetzorg is lid van het samenwerkingsverband Voetcentraal. Ook zijn we aangesloten bij de branchevereniging NVOS-Orthobanda en lid van de Podo Linea groep. Tenslotte zijn we in het bezit van het kwaliteitscertificaat van de Stichting Erkenningsregeling Medische Hulpmiddelen(SEMH). Een waarborg voor kwaliteit.

Theeuwes orthopedie & voetzorg
Borgloonstraat 2 A
1066 HH Amsterdam
020-6164216

website: www.theeuwes-orthopedie.nl
e-mail: info@theeuwes-orthopedie.nl

Behandeling volgens afspraak